Vezet  dhe produktet e mishit direkt në tryezën tuaj

       

Home

Kompania jone

Kompani me cilesi dhe tradita te larta

Veze Shari si një nga prodhuesit më të mëdhenj të vezëve të freskëta të konsumuara në Maqedoni fillimet e veta i ka që nga viti 2000, në fshatin Trebos të Tetovës, si një investim i përbashkët gjermano-maqedonas me teknologji të integruar gjermane.

Shijoni produktet tona!

Veze te kualitetit te larte

lajme dhe artikuj

Postimet dhe përditësimet e fundit

Veze Sharri © 2023. Te gjitha te drejtat e rezervuara