Cart 0 items - $0.00 0

Home

Përshëndetje!

Mirë se erdhët në fermën tonë!

Provoni dhe shijoni produktet tona!

Pjesë e çdo ushqimi të mirë

Vezët tona janë rezultat i punës së vazhdueshme që ferma Vezë Sharri bën për ushqimin cilësor, kështu që ky produkt konsiderohet zgjedhja më e mirë falë përfitimeve të shumta shëndetësore të saj. Vezët e fermës sonë janë të një cilësie më të lartë, sepse trajtimi dhe ushqyerja e pulave është e sigurtë, e shëndetshme, e kontrolluar dhe më cilësore. Zogjtë dhe pulat ushqehen me një dietë tërësisht vegjetariane, pa hormone, aditivë dhe nënprodukte të mishit.

Ruajtja e komunikimit të hapur brenda kompanisë, me konsumatorët dhe me partnerët tanë ka bërë që besueshmëria e klientëve ndaj produkteve të fermës Vezë Sharri të jetë një vlerë e shtuar për kompaninë dhe traditën e saj.

Çfarë thonë tjerët për ne

“Veze Sharri dhe Lecker janë kompani për të punuar me të dhe unë kam pasur përvoja të mëdha deri më tani! Unë preferoj produktet e tyre sepse ato janë cilësore!”

Klient 3

Klient 3

NYC

“Kjo kompani ka tejkaluar pritjet e mia me vëmendjen e tyre në detaje dhe cilësi të jashtëzakonshme! Zgjedhje e shkëlqyer e produkteve! Stafi është shumë miqësor dhe shumë i vëmendshëm.”

Klient 2

Klient 2

“Ne kemi qenë klientë të Veze Sharri tash e disa vite! Vezët dhe produktet e mishit që marrim çdo javë në tregun tonë janë jashtëzakonisht të shijshme dhe të freskëta. Vazhdoni të bëni atë që jeni duke bërë!”

Klient 1

Klient 1