Të përkushtuar në cilësi dhe siguri ushqimore, LECKER në vazhdimësi investon në teknologji dhe ide të reja me qëllim të zbatimit të normave dhe standardeve europiane. Produktet tona janë të garantuara dhe të inspektuara në nivelin më të lartë nga stafi profesional që bënë mbikqyerjen dhe përkujdesjen e plotë nga fillimi i prodhimit deri tek plasimi për konsum përmes pikave tona shitëse dhe rrjetit të marketeve në tërë vendin dhe jashtë vendit tonë.

Lecker, gjithashtu bashkëpunon me kompani prestigjioze ndërkombëtare, duke importuar ndër tjera mish të cilit i kushtohet kujdes i veçantë gjatë importit dhe duhet patjetër të jetë i pajisur me çertifikata adekuate sipas standardeve të BE-së.

©VezëSharri 2000-2020. All rights reserved.