Vezet  dhe produktet e mishit direkt në tryezën tuaj

Cart 0 items - $0.00 0

Contacts

Forma e Kontaktit

Mos ngurroni të na kontaktoni

  Adresa

  Trebosh , Maqedonia Veriore

   

  Telefoni

  +389 44 368 750

  Veze Sharri © 2022. Te gjitha te drejtat e rezervuara