Na kontaktoni!

Plotësoni formularin me informacionet e kërkuara

Orë pune

Hapur – E Hënë- E Enjte 07:00-15:00

E premte – 07:00-15-:30

Mbyllur – E Shtune , E Diell dhe Festat Shteterore

Lokacioni

Trebosh Rr 101 Nr BB, Komuna e Zhelines – Maqedonia e Veriut