Rreth Nesh.

Historia

Vezë Sharri, një prodhues lider i vezëve në Maqedoni që filloi në vitin 2000, ka arritur një sukses duke ofruar vezë me lëvozhgë të bardhë dhe paketim me 10 vezë për tregje më të mëdha.Me një prodhim vjetor mbi 34 milionë vezë,  eksportonë në BE, NATO, Kroaci dhe Greqi. Kompania gjithashtu ka një linjë për produkte mishi të pulës dhe vicit me markën LECKER e themeluar ne vitin 2005, e cila siguron cilësi të lartë dhe operon sipas standardeve evropiane.

NĂ« vitin 2013, ata themeluan termocentralin “Elektro Sharri” pĂ«r prodhimin e energjisĂ« elektrike nga mbeturinat e fermave dhe buqĂ«sisĂ«. VezĂ« Sharri Ă«shtĂ« njĂ« furnizues i NATO-s dhe ka arritur sukses nĂ« eksportet nĂ« zonat e konfliktuara, shfaqur si model i suksesit nĂ« fushĂ«n e prodhimit tĂ« ushqimit dhe energjisĂ«.

Vizioni

Qëllimi ynë kryesor është të bëhemi liderë në treg dhe të njihemi si sinonim i cilësisë në çdo fushë të veprimtarisë tonë. Ne përqendrohemi në inovacion, teknologji të fundit dhe përmirësim të vazhdueshëm për të ofruar një eksperiencë të shkëlqyeshme për klientët tanë. Me një përkushtim të palëkundur ndaj cilësisë dhe partneriteteve strategjike, synojmë të ndërtojmë një emër të besueshëm dhe të respektuar në botën e biznesit. Cilësia është rruga jonë drejt lidershipit, dhe ne jemi të vendosur për të mbajtur këtë standard në çdo produkt dhe shërbim që ofrojmë.

Misioni

Misioni ynë është të krijojmë një standard cilësor të parësuar në treg dhe të bëhemi liderë. Përpiqemi të ofrojmë produkte me cilësi të pandryshuar, duke përshtatur gamën tonë me nevojat e konsumatorëve. Duke u përkushtuar ndaj inovacionit dhe të qëndrueshmes, synojmë një impakt pozitiv në treg dhe komunitet. Cilësia, inovacioni, dhe përgjegjësia shoqërore janë thelbi i rrugës tonë drejt një të ardhme të suksesshme.

Çertifikatat