Cart 0 items - $0.00 0

Shpallje

Operator për paketim

1 month ago
Tetove
Orare te plote

Vezë Sharri punëson – Operator për paketim Kualifikimet e nevojshme: Shkolla e mesme; Aftësi për punë në ekip. Përgjegjësitë: Përgatitja, pastrimi dhe mirëmbajtja e higjienës në hapësirat dhe mbajtja e…

Shofer distributer

1 month ago
Shkup

Vezë Sharri punëson – Shofer distributer Kualifikimet e nevojshme: Shkolla e mesme; Patente shoferi C kategori; Aftësi për punë në ekip. Përgjegjësitë: Zbatimi i transportit; Përgatitja dhe realizimi i dokumentacionit…